Eladó családi ház Taksony 59 900 000 Ft

Leírás


TAKSONY KÖZPONTJÁBAN ELADÓ INGATLAN!!!!!!



Eladó Taksony központjában, a Kis-Duna mellett, egy 1960-ban épült két generációs családi ház. Az épület 1978-ban bővítésen esett át, így ma egy 133 m2 alapterületű ház, egy 1163 m2-es telken várja leendő új tulajdonosát. Az épület első része 2022-ben kisebb felújításon esett át,(új konyhabútor illetve előszoba bútor) a hátsó rész felújítandó.

A ház téglaépítésű, borított gerendás födémmel és cserép fedéssel, a régi típusú fa nyílászárók műanyag redőnnyel vannak felszerelve. A telekre elektromos kapun át lehet bejutni. A locsolás kerti kútról történik, fűtése radiátoros gáz és vegyes tüzelésű kazán segítségével megoldott.

A telken található még egy borospince, egy téglából épült, palatetővel ellátott garázs, valamint egy külső WC is.

A ház beosztása: első rész: előtér, amerikai konyhás nappali, melyből nyílik egy fürdőszoba, egy hálószoba, valamint két egymásból nyíló szoba. A hátsó részben megtalálható egy előtér, WC, 2 szoba, fürdőszoba, kiskonyha, valamint egy barkácsolós helyiség.

A ház nagyszerű lehetőség arra, hogy egy csendes központi helyen, a Kis-Duna szomszédságában egy remek otthont teremtsen magának. A közelben számos bevásárlási lehetőség, hentes, zöldséges, cukrászda, gyógyszertár, iskola, óvoda található. A legközelebbi buszmegálló (helyi és helyközi is) 5 perc sétával érhető el.

Hívjon bizalommal akár hétvégén is a részletekért, amennyiben nem tudom, fogadni a hívását akkor visszahívom.

Családi ház részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 133 négyzetméter
Azonosító: 11284108
Irodai azonosító: 107003535
Telek: 1163 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 5