Eladó családi ház Halásztelek 84 900 000 Ft

Leírás

Hatalmas felújított otthon 9 szobával vagy nagycsaládoknak, vagy két generációnak! A külön bejárat elkészült a felső szinthez.



Eladó Halásztelken, igényes környezetben, egy élhető méretű telken, B 30-as téglából épült önálló családi ház. Az alsó szint folyamatosan karban van tartva, utoljára egy évvel ezelőtt volt felújítás. Itt található egy kényelmes előszoba, nagy nappali kandallóval, klímával, 3 hálószoba, fürdőszoba, külön wc és konyha étkezővel.

A felső szinten pedig szintén megtalálhatóak ugyanezek a helyiségek, viszont itt minden az új vevő ízlésére van bízva, hogyan újítsa fel, egy nagy légterű családi házként fogja használni továbbra is, vagy pedig két generációnak leválasztja. A felső szintre van kívülről bejárat és a lépcsőház az ingatlanon belül zárható.

A padlástér pakolható és tartozik a házhoz egy kb 30 nm-es pince is.

A kertben virágok, hatalmas fák, bokrok gyümölcsfák, szőlő, kerti tároló, fúrt kút szivattyúval illetve egy garázs található.



Egy évvel ezelőtt az alsó szinten nyílászáró és radiátor csere volt. Négy évvel ezelőtt tetőt cseréltek (Lindab). Kívülről 5 cm szigetelést kapott.



A ház erős, masszív alapokra épült, a tulajdonos mikor építette építész rokonának segítségét igénybe vette, nem spórolták az anyagokat.



Jöjjön el, nézze meg! Tervezze, újítsa fel saját magának a felső szintet!



Hívjon bizalommal! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom!

Családi ház részletei

Ár: 84 900 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 10856348
Irodai azonosító: 107003038
Telek: 540 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 8
Fél szobák: 1